Muay Thai

Muay Thai eli thainyrkkeily, on vauhdikas liikuntamuoto jossa kunto kohoaa miltei huomaamatta. Muay Thai on alunperin kilpaurheilua, mutta siitä on kehitetty suuren suosion ansiosta kaikille sopiva kuntolaji.

Jos et ole ennen harjoitellut Muay Thaita, täytyy sinun käydä ensiksi alkeiskurssi. Siellä keskitytään kunnon kohottamiseen ja perustekniikoiden opettelemiseen. 

Tämän jälkeen harrastusryhmissä kaikille halukkaille tulee mukaan sparaaminen eli harjoitusottelut. Tämä ei tietenkään ole pakollista, mutta  yleensä kaikki haluavat sparrata, koska se on turvallista ja voima on rajoitettua.

Harrastajaryhmissä keskitytään enemmän tekniikoiden ja “ottelusilmän” hiomiseen kuin pelkkään jumppaamiseen. Siitä huolimatta kunto kasvaa ja kalorit saavat kyytiä.

-Legendaarinen thainyrkkeily valmentaja Kru Yodtong Senanan on myöntänyt Mika Pietilälle ja Porvoon Thaiboxing Clubille oikeuden käyttää Sityodtong nimeä salistaan. Tämä sertifikaatti on suuri kunnianosoitus maailman ehkä arvostetuimmalta valmentajalta